BIO Lopatka
Podrobný popis
Bravčová lopatka je mäso, ktoré predstavuje poctivú kuchyňu a výraznú chuť.
Je prirodzene šťavnatá, jemne prerastená a z ekologického chovu, vďka čomu je mäkká, voňavá a plná charakteru.
Ako stvorená na pomalé pečenie v rúre, dusené jedlá, guláš, pekelt, ragú, segedín, plnené rolády, ale aj na trhané mäso do burgrov či wrapov. Výborná je aj ako základ na mleté mäso - do faírok, karbonátok, plnenej papriky či mäsových omáčok k cestovinám.
Pri dlhšej prírpave sa krásne rozpadá a nasiakne chuťou korením a výpeku. Ideálne voľba pre tých, ktorí chcú jedno mäso=nekonečne veľa možností
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.