Hovädzia slabina

€4,60 €6,10 od €4,60
Predobjednať Predobjednať Zvoľte variant
Variant

Často označované ako mäso nižšej kvality, pretože je prerastané šľachami a tukom, a tiež sa vyznačuje svojou tuhosťou. Pri správnom varení nás však odmení výraznou chuťou a šťavnatosťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento typ mäsa je vhodný na mletie, kedy z neho následne pripravíme výborné pokrmy ako čevabčiči, mäsové guľky, plnenú papriku či pravú bolognskú omáčku. Rovnako dobre z neho pripravíme závitok či roládu, pomaly pečené trhané mäso, flank steak, guláš alebo mäso na šťave. Výborne sa hodí aj na prípravu polievok. Mäso musíme variť pomalšie a dlhšie, aby zmäklo. Rovnako pri pečení a príprave steakov odporúčame mäso nechať odležať.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: